keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Noniin, Halloween tuli ja meni nopeeta niin kuin yleisesti ottaen kaikki päivät, mutta hauskaa oli!

Päivä lähti käyntiin normaaliin tapaan koulussa. Olisin luullut, että useampi olisi pukeutunut jo kouluun, mutta oikeestaan vaan tosi harvat oli laitanut jotain Halloween-juttuja päälleen. 
No kuitenkin... Kotiin päästyä pukeuduin ja lähdettiin Marian ja Lucaksen kanssa hakeen Gelene mukaan matkaan. Mentiin sitten Marian työpaikalle jossa oli pieni Halloween-tapahtuma. Sieltä löytyin siis autoja joiden peräkontit oli täynnä karkkia ja sitten pysty kiertään ja saamaan karkkia. Paikan päältä löytyin myös ilmaista hattaraa, kasvomaalauksia, laasersotaa, pieniä pelejä, ruokaa yms.
Viihdyttiin sielä reilu tunti ja mentiin kotiin syömään. Sitten kun saatiin syötyä, lähdettiin Gelenen kanssa Trick-or-Treat kierrokselle tähän meidän naapurustoon. Lähinnä tää kierros oli Mattin ja Kerryn kanssa nauramista ja pelleilyä koska nekin ilmesty paikalle jossai vaiheessa. Illalla mentiin vielä hetkeksi altaalle hengaan josta sain ihan mukavasti hyttysen puremia. Sitten noin kello 22, Gelene lähti kotiin ja mä menin nukkumaan, koska seuraavana päivänä oli vielä koulua!

Halloween siis meni tosi hyvin, vaikka aina välillä tuntu että jokin menis ihan varmasti pieleen, mutta niin kuin sanoin, kaikki meni niin kuin piti ja oon ilonen siitä!

Trick-or-Treating oli mulle tosi amerikkalainen kokemus ja voin sanoa, että ihan mielelläni juhlisin Halloweenia enemmän Suomessakin, niin kivaa mulla oli. Tottakai siinä on vaaransa kun mennään pimeessä pyytämään vierailta ihmisiltä karkkia, mutta kunhan pienistä lapsista pidetään huolta ja vähän katotaan ettei mitään ihmeellisen näköisiä karkkeja tule, luulisi kaiken menevän hyvin. 

Tässä vielä pari kuvaa mun asusta:


Take care
Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti